Go Ahead Eagles slaat belangrijke slag en verlengt aflopend contract

Go Ahead Eagles slaat belangrijke slag en verlengt aflopend contract

18 april - 13:24
7

Go Ahead Eagles heeft het aflopende contract van Gerrit Nauber met één jaar verlengd. De 32-jarige verdediger heeft een nieuwe verbintenis getekend tot de zomer van 2025, zo meldt de club via de eigen kanalen.

Dit betekent voor Nauber dat hij zich op mag gaan maken voor zijn vierde seizoen in het shirt van Go Ahead Eagles. Hij maakte in de zomer van 2021 de overstap van SV Sandhausen naar Deventer, vlak nadat Go Ahead Eagles was gepromoveerd naar de Eredivisie. Op dit moment heeft de Duitse verdediger 76 officiële wedstrijden achter zijn naam staan.

"Ik heb het hier naar mijn zin. Bovendien wil ik op het hoogste niveau blijven voetballen en dat kan bij Go Ahead Eagles", reageer Nauber via de clubkanalen op zijn contractverlenging. Hij blijft zich iedere keer verbazen over de sfeer in De Adelaarshorst. "Bovendien is het ook goed voor mijn familie om in Nederland te blijven voetballen", aldus Nauber. Hij merkt dat de club stappen maakt sinds zijn komst. "Denk bijvoorbeeld aan de uitbreiding van de Hoofdtribune en de faciliteiten rond de selectie die steeds beter worden. De club maakt stappen en daar wil ik ook komend seizoen onderdeel van zijn."

Ook Paul Bosvelt, technisch manager van Go Ahead Eagles, heeft verheugd gereageerd op de contractverlenging van Nauber: "Gerrit is een speler waar je vanwege zijn ervaring en kwaliteiten altijd op kan bouwen. Daarnaast past hij goed bij onze club. We zij blij dat Gerrit zijn contract heeft verlengd."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: