Buitenspel: De Roon komt met creatieve post op social media na verrassing

Buitenspel: De Roon komt met creatieve post op social media na verrassing

19 april - 08:56
12

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

De Roon komt met creatieve post op social media na verrassing
De Roon plaatste zich met Atalanta ten koste van Liverpool voor de halve finale van de Europa League. Na afloop van de returnwedstrijd liet de middenvelder, zoals wel vaker, van zich horen op social media. Op de afbeelding is het hoofd van De Roon het gezicht van een van de drie hoofdpersonen uit de serie Van Binsbergen, Kerstens & Kamphuijs, een creatie van het satirische programma Jiskefet. Het drietal stond vroeger bekend als 'De Lullo's'

'We gaan naar de halve finale Europa League, lullo', luidt de tekst van De Roon bij zijn post. In de halve finale van de Europa League neemt de middenvelder het met Atalanta op tegen Olympique Marseille. De winnaar dan dat tweeluik speelt in de finale tegen AS Roma of Bayer Leverkusen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marten de Roon (@martenderoon15)

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: