Nuytinck 'baalt' na verloren finale: 'Dat moet je gebruiken om het om te keren'

Nuytinck 'baalt' na verloren finale: 'Dat moet je gebruiken om het om te keren'

21 april - 20:56 Laatste update: 22:46
13

Bram Nuytinck baalt als een stekker na de 1-0 nederlaag tegen Feyenoord in de finale van de KNVB beker. Voor het gevoel van de NEC-aanvoerder had er meer ingezeten voor de Nijmegenaren. 

"Een overwinning voelde echt heel dichtbij", begint Nuytinck tegenover de camera van ESPN. "In de eerste helft krijg je goede kansen. In de tweede helft zak je eerst wat meer terug en zetten zij meer druk. In die fase maken zij ook de 1-0. Na de rode kaart konden we nog gelijk maken, daar moet je meer geluk bij hebben. Het zat er wel in, het is echt balen."

De wedstrijd werd meerdere keren stilgelegd vanwege het afsteken van vuurwerk. "Die onderbrekingen, vooral de tweede, moet je gebruiken om het om te keren. Dit gebeurde denk ik half."

Ook is de verdediger heel erg te spreken over voor de meegereisde NEC-fans. "Het is fantastisch hoe bijna heel Nijmegen hier is. Ze zorgden voor een geweldige sfeer. We zijn echt groeiende, dat merk je aan alles. De finale leefde enorm. Ik heb zoveel respect voor onze supporters, we wilden ze écht de winst geven. Heel erg balen dat het niet is gelukt", aldus Nuytinck.