'Feyenoord denkt aan Oosting, Slot wil Hulshoff bij Liverpool'

'Slot wil Hulshoff meenemen, eerste naam van opvolger valt bij Feyenoord'

24 april om 06:54
Laatste update: 24 april om 18:37

Feyenoord heeft Joseph Oosting op de radar als één van de mogelijke opvolgers van Arne Slot. Dat meldt De Telegraaf, nu de Rotterdammers serieus rekening houden met een vertrek van 45-jarige succescoach naar Liverpool.

Volgens de ochtendkrant is Feyenoord sinds 24 uur op de hoogte van de interesse van de Premier League-grootmacht. De naam van Oosting is nu de eerste die valt als mogelijke vervanger. Oosting maakt in zijn eerste seizoen indruk bij FC Twente, dat onder meer AZ en Ajax achter zich lijkt te houden in de jacht op de felbegeerde derde plaats in de Eredivisie. Eerder stond hij aan het roer bij RKC Waalwijk.

De Telegraaf weet verder dat Slot graag Sipke Hulshoff wil meenemen naar Liverpool. De Fries maakt sinds 2022 deel uit van de technische staf van Feyenoord, nadat hij al een seizoen de Rotterdamse beloften onder zijn hoede had. Hulshoff is tevens assistent van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal.

Feyenoord zal overigens wel een miljoenenbedrag verlangen voor Slot, die zeker geen vrijgeleide krijgt richting Anfield. Vorig seizoen was vijf tot vijftien miljoen euro niet genoeg om hem los te weken. 'Leeds United werd weggestuurd met hun afkoopsom van vijf miljoen euro en Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan vijftien miljoen euro op tafel kwam', weet De Telegraaf.

Hoewel in andere media al een afkoopsom van tien miljoen werd genoemd, is het ook volgens het Algemeen Dagblad nog de vraag hoeveel de Rotterdammers verlangen voor hun oefenmeester. Slot gaf al wel aan dat hij hoopt op medewerking van Feyenoord.