Bellingham date met Nederlandse influencer

Buitenspel: Superster Bellingham vindt liefde bij Nederlands model en influencer

24 april om 19:00

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Relatie Bellingham
Jude Bellingham zou volgens Engelse media de liefde hebben gevonden bij een Nederlandse. De Engelse superster van Real Madrid zou aan het daten zijn met Laura Celia Valk, een model en influencer uit Nederland. Valk en Bellingham zouden elkaar hebben ontmoet via datingapp Raya, een datingplatform voor bekende mensen. 'Laura logeerde de afgelopen weekenden bij Jude in Madrid en is helemaal weg van hem', vertelt een insider aan The Sun over het liefdeskoppel. De twee zouden ook samen zijn gezien rond Real Madrid - Athletic op 31 maart.

Valk is in Nederland voornamelijk bekend van haar modellenwerk. Ze wordt vertegenwoordigd door een groot bureau uit Manchester en ze is woonachtig in Amsterdam. Valk heeft 373.000 volgers op Instagram en stond al model voor grote merken als PrettyLittleThing. 'De influencer heeft toegegeven dat de voetballer haar vanuit Amsterdam heeft laten overvliegen naar Madrid. Laura was behoorlijk open tegenover alle makeup artists over hem. Praktisch iedereen op de set was aan het eind van de dag op de hoogte', meldt The Sun nog over het tweetal.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Laura Celia (@lauraceliav)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Laura Celia (@lauraceliav)