Na Mbappé kondigt tweede PSG-speler afscheid aan

Na Mbappé kondigt tweede PSG-speler afscheid aan: 'Het was geweldig'

12 mei om 10:21
Laatste update: 12 mei om 11:03

Keylor Navas vertrekt komende zomer bij Paris Saint-Germain. De Costa Ricaan kondigt dit aan op Instagram. De 37-jarige goalie heeft een aflopend contract bij de Franse landskampioen.

Navas zat veelal op de bank in Parijs. Gianluigi Donnarumma is de onbetwiste nummer één in het Parc des Princes. Dit seizoen speelde hij maar vijf wedstrijden, waarvan twee in de Coupe de France.

'Elke seconde die ik in het Parc des Princes doorbracht, was geweldig’, tekent Navas op onder zijn Instagram-bericht. 'Godzijdank heb ik altijd genegenheid gevoeld en aanmoedigingen gehad. Het was een eer om dit logo in dit geweldige stadion te verdedigen. Ik heb nog steeds doelen te bereiken, maar ik wilde de kans niet missen om afscheid te nemen van wat mijn thuis was.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Keylor Navas Gamboa (@keylornavas1)

PSG-trainer Luis Enrique Navas kan Navas nog de nodige speelminuten in de laatste drie competitiewedstrijden van het seizoen gunnen. De club is al kampioen van Frankrijk en speelt zondag zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen het Toulouse van Thijs Dallinga en Stijn Spierings.