Mossou en Kwakman adviseren Taylor

Taylor krijgt tip over Italiaanse interesse: 'Je vertrekt nu niet als geslaagde Ajacied'

12 mei om 13:40

Kees Kwakman en Sjoerd Mossou denken dat Kenneth Taylor nog niet in moet gaan op de Italiaanse interesse in zijn persoon. De twee analisten denken dat de middenvelder zich nog meer kan ontwikkelen in een beter Ajax.

Zaakwaarnemer Guido Albers maakte in Goedemorgen Eredivisie bekend dat Taylor interesse geniet uit Italië. Mossou denkt dat hij daar wel mee zou kunnen. "Het lijkt mij niet onlogisch, waarom zou hij daar niet mee kunnen? Nederlandse middenvelders doen het over het algemeen goed in Italië. Hij heeft er volgens mij wel de kwaliteiten voor. Taylor is natuurlijk wel heel snel gekomen, ook bij Oranje, maar als hij nu weggaat, vertrekt hij niet als geslaagde Ajacied. Zo eerlijk moet je ook zijn."

Kwakman krijgt de vraag bij welke club Taylor mee zou kunnen, maar de analist wil ook benadrukken dat hij hem liever bij Ajax ziet blijven. "Dat zou ik echt niet weten. Ik ben het wel eens met Sjoerd, want ik denk dat het heel goed is voor hem om nog een jaar bij Ajax te blijven. Ook onder andere omstandigheden, terwijl dit jaar ook een goede leerschool is geweest. Ik denk wel dat als hij in een beter Ajax speelt, dat hij zich nog meer kan ontwikkelen en als een grotere meneer weg kan gaan. Hij is nog maar 21 natuurlijk hè."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: