'PSV volgt ontwikkeling van SC Heerenveen-smaakmaker op de voet'

'PSV volgt ontwikkeling van SC Heerenveen-smaakmaker op de voet'

15 mei - 09:01
74

PSV houdt de ontwikkeling van SC Heerenveen-speler Osame Sahraoui de laatste maanden aandachtig in de gaten. De Friezen staan open voor een vertrek van de vleugelaanvaller en de 22-jarige Noor hoopt zelf ook op een vervolgstap, zo schrijft de Leeuwarder Courant

Volgens de Leeuwarder Courant hoopt SC Heerenveen in de zomerse transferperiode afscheid te nemen van Sahraoui, want de club heeft geld nodig om de financiële tekorten te dichten en daarnaast willen ze geld herinvesteren in de selectie. Daarnaast hoopt Sahraoui zelf ook op een vervolgstap.

In de winterstop was het Franse LOSC Lille naar verluidt al bereid om miljoenen op tafel te leggen voor Sahraoui, maar er is ook interesse vanuit Nederland. 'PSV volgde de voorbije maanden zijn ontwikkeling op de voet', klinkt het.

Verder weet het medium te melden vat er in de afgelopen periode veel scouts naar wedstrijden van SC Heerenveen zijn gekomen om de kwaliteiten van Sahraoui te beoordelen. 'Het wachten is nu op het moment dat het vuurwerk rondom Sahraoui losbarst. Voor Heerenveen valt het te hopen dat dit vroeg in de transferperiode gebeurt, zodat de club tijdig kan schakelen naar een opvolger', besluit het medium.

Sahraoui kwam dit seizoen tot dusver in 33 Eredivisie-wedstrijden in actie. Daarin was de Noorse vleugelaanvaller goed voor acht doelpunten en acht assists. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2026 in Heerenveen.

Bekijk hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024:

Download de app van VoetbalPrimeur in de App Store of Play Store!