'Management Tuchel in gesprek met Man United'

'Slecht nieuws voor Ten Hag: United in gesprek met veelbesproken Duitse trainer'

17 mei om 12:18

Het management van Tuchel is in gesprek met Manchester United. Dat meldt clubwatcher Christian Falk van BILD en Sportbild. De Duitser maakte vrijdag bekend dat hij vertrekt bij Der Rekordmeister na dit seizoen.

Lange tijd leek het erop dat Tuchel komend seizoen toch voor de groep zou staan bij Bayern München. De Duitser kwam in februari nog mondeling overeen met Bayern dat zijn tot medio 2025 lopende contract vroegtijdig beëindigd zou worden. Na een legio aan afwijzingen opende Der Rekordmeister toch weer de gesprekken met Tuchel. Die liepen echter op niets uit. Nu lijkt Manchester United in de race voor de handtekening van de Duitse trainer.

Erik ten Hag staat nog altijd voor de groep bij The Mancunians, maar de kans bestaat dat er na dit seizoen afscheid wordt genomen van de Haaksberger. Pas na de FA Cup-finale op 25 mei tegen Manchester City zal de directie beslissen over de toekomst van Ten Hag. Volgens Falk worden er al gesprekken gevoerd met het management van Tuchel. De Duitser zou maar wat graag terugkeren in de Premier League, waar hij eerder voor Chelsea werkte. 

Sallaint detail: Ten Hag is een van de overgebleven namen die nog op het lijstje staat van Bayern München om komend seizoen trainer te worden. De kans bestaat dat er een trainersruil gaat plaatsvinden tussen de Europese grootmachten.  

Beluister hieronder Studio Oranje en abonneer je op de show om niks te missen!