Welke tv-programma's worden er in Nederland uitgezonden rondom het EK voetbal?

Dit zijn de tv-programma’s in Nederland rondom het EK voetbal in Duitsland

23 mei om 10:00

Op 14 juni begint het EK in Duitsland. Dit betekent dat er ook weer genoeg programma's op televisie verschijnen, waarin de laatste ontwikkelingen worden besproken. Waar kun je inschakelen? VoetbalPrimeur zet het voor je op een rijtje.

Waar zie je de EK-wedstrijden?

Live wedstrijden bij de NOS (NPO)
Tussen vrijdag 14 juni en zondag 14 juli zullen alle wedstrijden op het EK voetbal uitgezonden worden bij de NOS. De duels zijn te zien op NPO1, NPO2 of NPO3, zodat je geen minuut hoeft te missen van de eindronde in Duitsland.

Waar zie je de talkshows over het EK?

NOS Studio EK 24 (NPO)
NOS Studio EK 24 is de talkshow van de NOS waarin de vaste NOS-analisten en andere gasten het zullen hebben over het EK in Duitsland. Onder meer Rafael van der Vaart, Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay en Arno Vermeulen schuiven aan als analisten. De presentatie wordt verzorgd door Sjoerd van Ramshorst.

De Oranjezomer (SBS6)
Vandaag Inside zal tijdens het EK volledig in het teken staan van het toernooi in Duitsland. De naam van het programma zal veranderen naar De Oranjezomer. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp bespreken alle ontwikkelingen rond Oranje met verschillende gasten. 

EK Praat (ESPN)
Het ESPN-programma VoetbalPraat zal tijdens het EK worden omgedoopt tot EK Praat. Met de bekende presentatoren, analisten en commentatoren zal iedere avond het belangrijkste EK-nieuws besproken worden.

Ziggo Sport Voetbal Café (Ziggo Sport)
Het Ziggo Sport Voetbal Café staat tijdens het EK volledig in het teken van het toernooi. Het EK-nieuws zal gesproken worden in verschillende samenstellingen met Ziggo Sport-analisten en nog onbekende gasten.

De Campingkantine (VoetbalPrimeur)
Vanuit het speciale hoofdkwartier tijdens het EK, de Camping van Oranje, maakt VoetbalPrimeur de show De Campingkantine. Vol gezelligheid, échte fans, oud-internationals, BN'ers en bijzondere meningen.

Informatief:

NOS EK-journaal (NPO)
In het dagelijkse EK-journaal worden alle ontwikkelingen omtrent het EK voetbal in Duitsland doorgenomen. Naast het Nederlands elftal worden ook de andere landen gevolgd door NOS-verslaggevers, die elk hun bijdrage zullen leveren.