Wirtz en Frimpong staan klaar voor waanzinnige primeur Leverkusen

Leverkusen kan Ajax en Arsenal achterna: eerste ongeslagen seizoen in Duitsland lonkt

18 mei om 09:00

ADVERTORIAL - Bayer Leverkusen krijgt zaterdag de kans het Bundesliga-seizoen zonder nederlaag af te sluiten en daarin zou de club de eerste in Duitsland zijn die dat ooit lukt. Arsenal en Ajax kunnen meepraten over een ongeslagen seizoen en alleen Augsburg staat nog in de weg voor Die Werkself. TOTO staat klaar voor deze waanzinnige feestwedstrijd die voor een flinke primeur in Duitsland kan zorgen!

Comeback-kings en onophoudelijke reeks

Het seizoen van Leverkusen is onder het bewind van Xabi Alonso simpelweg alleen als sprookje te omschrijven: in de komende zeven dagen krijgt de ploeg nog de kans een treble toe te voegen aan het nu aan geweldige seizoen. De landstitel is al binnen en in de Europa League-finale wacht Atalanta Bergamo. De Duitse ploeg rondt daarna het seizoen volledig af in de DFB Pokal-finale tegen bekerstuntploeg Kaiserslautern. De teller staat nu op een reeks van vijftig ongeslagen wedstrijden: indien Leverkusen daar de komende week drie duels aan toevoegt, mogen we spreken van een absoluut waanzinnig seizoen.

De eerste horde voor het perfecte seizoen wacht in het thuisduel met Augsburg. De nummer tien van de competitie verloor de laatste vier wedstrijden in de competitie en lijkt een te pakken prooi voor de kampioen. Leverkusen kan in eigen huis een schouwspel neerzetten en zal de nul willen houden: wanneer alleen Leverkusen scoort, pak je maar liefst 2.50 keer je inleg

Bij Leverkusen is Florian Wirtz naast Jeremie Frimpong de grote smaakmaker. Weet de jonge Duitser het laatste doelpunt van de wedstrijd te maken? Daar staat een quotering van 6.75 voor klaar. Weet Frimpong twee keer te scoren in de laatste competitiewedstrijd van Leverkusen? Dan pak je maar liefst twaalf keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust