Seuntjens wil langer door bij De Graafschap

Seuntjens nog in het ongewisse over toekomst: 'Dat zou ik wel heel mooi vinden'

19 mei om 07:14

Ralf Seuntjens wil er graag nog een jaar aan vastplakken bij De Graafschap. Dat geeft de aanvaller aan voor de camera van ESPN na het 2-2 gelijkspel bij ADO Den Haag. 

Na een roerig avontuur bij FC Imabari in Japan streek Seuntjens begin dit jaar neer op het oude nest bij De Graafschap. Zijn ploeg verzekerde zich dit seizoen van de play-offs, maar uiteindelijk bleek ADO Den Haag over twee duels te sterk. De 35-jarige spits heeft een aflopend contract bij De Superboeren en heeft nog geen duidelijkheid over de toekomst. "Ik ga even nadenken. Wat het voor een zomer wordt? Dat gaan we bekijken de komende weken", aldus Seuntjens voor de camera van ESPN.

"Ik zou zelf wel door willen", vervolgt Seuntjens. De spits denkt nog niet aan het beëindigen van zijn carrière. "Bij De Graafschap? Dat zou ik wel heel mooi vinden. We zijn in gesprek in ieder geval om te kijken of het wat kan worden. Daar ligt het nu."

Seuntjens begon zijn carrière bij het inmiddels failliete RBC Roosendaal. Via FC Den Bosch, Telstar en VVV-Venlo belandde hij voor het eerst bij De Graafschap. Na een dienstverband bij NAC vertrok hij naar FC Imabari, maar kort daarna werd er kanker geconstateerd bij de spits. Seuntjens herstelde volledig en speelde nog een handvol wedstrijden bij de Japanners. Sinds januari speelt de aanvaller weer voor De Graafschap.