Seuntjens straalt na goal: 'Wil het laten zien, ga mezelf niet voorschut zetten'

Seuntjens straalt na goal: 'Wil het laten zien, ga mezelf niet voorschut zetten'

19 januari - 23:15 Laatste update: 23:15
8

De euforie is groot bij Ralf Seuntjens, die vrijdagavond tegen FC Eindhoven zijn eerste doelpunt op de Nederlandse velden maakte sinds 11 maart 2022. De aanwezigheid van zijn zoon maakte het fraaie moment voor de uit Japan teruggkeerde spits extra fraai. 

Seuntjens had geen basisplaats tegen Eindhoven, maar mocht na een uur invallen van trainer Jan Vreman. Slechts zes minuten later lag de bal in het net. De treffer van Seuntjens was overigens schitterend. "Dit doet me veel. Het is fantastisch", vertelt de spits voor de camera van ESPN. 

"Scoren is altijd lekker en dan al helemaal de 0-1 bij FC Eindhoven, omdat het een lastige wedstrijd is. Daar word je blij van", vervolgt de zichtbaar tevreden Seuntjens. Dat zijn zoon erbij was in Eindhoven, maakte het voor hem extra mooi. "Het was een beetje laat voor die kleine op de tribune, maar het was geweldig."

De treffer geeft Seuntjens de bevestiging dat hij ook na zijn rentree nog echt van betekenis kan zijn voor De Graafschap. "Ik wil het laten zien, met goals het team helpen. Ik ga mezelf niet voor schut zetten op het veld, daar heb ik echt geen zin in. Als dat het geval was, had ik de stekker eruit getrokken. Het gaat steeds beter op de training, ook conditioneel. Nu heb ik weer een half uur gespeeld, dus ik maak stappen. We richten ons op een hele wedstrijd, maar daar moet ik echt naartoe werken."