voorspel de winnaar van Ataltanta - Leverkusen voor 50x je inleg

Atalanta en Leverkusen tegenover elkaar: voorspel de winnaar voor 50x je inleg!

22 mei om 18:00
Laatste update: 22 mei om 17:33

ADVERTORIAL - Deze woensdag staat de eerste grote Europese finale op het menu met veel Nederlandse invloeden: het ongenaakbare Bayer Leverkusen van Xabi Alonso én Jeremie Frimpong treft het Nederlands getinte Atalanta Bergamo. TOTO staat klaar met een actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer je de juiste winnaar voorspelt van dit duel! 

Zo werkt de actie van TOTO

TOTO biedt bij deze finale een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning de club van jouw keus. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Atalanta Bergamo of Bayer Leverkusen in de finale van de Europa League.
4. Wint de ploeg van jouw keus? Dan ontvang je 50 euro! 

Ongeslagen treble lonkt, eerste finale Atalanta

De prestaties van het Bayer Leverkusen van Xabi Alonso hebben niet veel uitleg meer nodig. De ploeg rondde zondag het Bundesliga-seizoen af als ongeslagen kampioen en is twee wedstrijden verwijderd van een ongeslagen seizoen in alle competities, zowel in Europa als in eigen land. Die Werkself moesten echter vooral in de laatste maanden vaak in de laatste minuut nog een achterstand wegwerken.

Aan de kant van Atalanta staan veel Nederlanders klaar om het verschil te maken, met name Teun Koopmeiners. De Italianen waren uitstekend in de return in de halve finales en hebben laten zien een échte kansmaker te zijn op de Europa League-trofee.

Bij deze kraker stelt TOTO ook de Vroege Uitbetaling beschikbaar! Lees in de Lees Meer-blokken alles over deze nieuwe functionaliteit!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust