Ajax in de markt voor Ethan Mbappé

'Opvallend nieuws uit Frankrijk: Ajax toont interesse in broertje Mbappé'

20 mei om 22:33
Laatste update: 21 mei om 10:01

Ajax is in de markt voor Ethan Mbappé. Dat meldt Le Parisien. Volgens het Franse medium moet de jonge middenvelder PSG in navolging van zijn broer Kylian verlaten. 

Kylian Mbappé maakte krap twee weken geleden bekend dat hij vertrekt bij Paris Saint-Germain, maar ook zijn broertje Ethan lijkt op weg naar de uitgang. De zeventienjarige middenvelder moet volgens Le Parisien vertrekken bij de Parijzenaren. Ajax zou een van de geïnteresseerde clubs zijn. De Amsterdammers kunnen rekenen op stevige concurrentie. Ook Borussia Dortmund aast op de diensten van het talent.

Het broertje van Kylian Mbappé kwam dit seizoen voornamelijk uit in de O19 van PSG. De jonge spelverdeler debuteerde al wel in het eerste elftal. Liefst drie keer maakte hij zijn opwachting in de Ligue 1 en in de Coupe de France kwam hij tweemaal in actie. Ethan Mbappé heeft net als zijn broer een aflopend contract bij PSG.

Ethan zal zijn broer in ieder geval niet volgen naar Real Madrid, meldt het medium. Naast Ajax en Borussia Dortmund hebben ook Lille en Queens Park Rangers interesse. Geen van de clubs nam al daadwerkelijk contact op met het zeventienjarige talent. Op 1 juli zit 'het broertje van' daadwerkelijk zonder club.