Te Kloese gelinkt aan terugkeer bij Chivas

'Te Kloese voorzichtig gelinkt aan terugkeer Mexico, Feyenoord-directeur gepolst'

21 mei om 10:13

Dennis te Kloese wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Mexico. De algemeen directeur van Feyenoord is een mogelijke kandidaat om sportief directeur te worden bij Chivas Guadalajara.

In het verleden was Te Kloese al in diverse functies werkzaam bij Chivas. Bij de nummer zes van Mexico is momenteel Fernando Hierro de sportief directeur. De Real Madrid-legende staat echter mogelijk voor een vertrek, aangezien Al Nassr hem in het vizier heeft. Chivas zit daarom niet stil en intern is de naam van Te Kloese gevallen, meldt de Mexicaanse tak van Record.

Naar verluidt heeft Chivas zelfs al contact gezocht met Te Kloese. De club wil weten hoe de directeur van Feyenoord tegenover een rentree staat. Het is onduidelijk of Te Kloese het ziet zitten terug te keren naar Mexico. Chivas mikt in eerste instantie op een langer verblijf van Hierro. De Spanjaard ligt nog tot medio 2027 vast bij Chivas en op dit moment zijn er geen concrete aanwijzingen dat hij op korte termijn naar Al Nassr verkast.

De 49-jarige Te Kloese is sinds begin 2022 algemeen directeur bij Feyenoord. Samen met de naar Liverpool vertrokken Arne Slot boekte Te Kloese in zijn eerste seizoenen grote successen in Rotterdam-Zuid. Zo werd er onder meer beslag gelegd op de landstitel en de KNVB Beker.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: