Te Kloese ontkracht Chivas-geruchten

Te Kloese ontkracht Mexicaanse geruchten over rentree: 'Niet aan de orde'

21 mei om 12:45

Dennis te Kloese neemt in een kort statement afstand van de geruchten uit Mexico. De algemeen directeur zou volgens Mexicaanse media een kandidaat zijn om bij Chivas Guadalajara Fernando Hierro op te volgen als sportief directeur.

Te Kloese werkte in het verleden al als hoofdscout en sportief directeur bij Chivas. Hierro wordt in verband gebracht met een stap naar Al Nassr, waardoor de Mexicaanse club de markt verkent op zoek naar een opvolger. Te Kloese zou al gepolst zijn. De directeur van Feyenoord laat tegenover 1908 weten dat er niets speelt. "Dat is niet aan de orde."

'Wanneer Te Kloese teruggaat naar Mexico, zal dat alleen ná de transferperiode zijn en welteverstaan voor een vakantieperiode van een aantal dagen', klinkt het. Te Kloese blijft deze transferperiode in Nederland om zich volop te focussen op inkomende en uitgaande transfers bij Feyenoord. 

Sinds januari 2022 is Te Kloese werkzaam bij Feyenoord. Samen met de naar Liverpool vertrokken Arne Slot heeft hij een sterk fundament gelegd.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: