Chelsea ziet vier mogelijke opvolgers voor Pochettino

'Chelsea schakelt direct door na afscheid Pochettino: vier opvolgers in beeld'

21 mei om 20:36
Laatste update: 22 mei om 07:15

Chelsea kwam dinsdagavond met het enigszins verrassende nieuws dat Mauricio Pochettino de club na één seizoen verlaat. Volgens The Telegraph, de Engelse krant die het nieuws al voor Chelsea wist te melden, zijn er ook al vier opvolgers in beeld. Ook in de Duitse media wordt een mogelijke opvolger genoemd.

Na een evaluatie van het seizoen kwamen Pochettino en Chelsea tot de gezamenlijke beslissing om uit elkaar te gaan. The Blues schakelen volgens The Telegraph direct door en zijn op zoek naar een jonge en progressieve coach voor komend seizoen. Daarvoor zijn Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart), Michel (Girona), Enzo Maresca (Leicester City) en Kieran McKenna (Ipswich Town). Voor die laatste heeft Chelsea concurrentie van Brighton, waar Roberto De Zerbi vertrok.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Het Duitse BILD komt met een andere naam voor de opvolging van Pochettino. Volgens de Duitse krant is ook Hansi Flick geïnteresseerd in de baan bij Chelsea. Hij zou in het verleden al eens zijn besproken als mogelijke coach van de Londenaren. Flick zit sinds 10 september 2023 zonder baan, nadat hij werd ontslagen bij de Duitse nationale ploeg. Eerder had hij Bayern München onder zijn hoede.