Feyenoord meldt zich met openingsbod voor Nadje

'Feyenoord meldt zich met openingsbod voor talent op derde niveau Frankrijk'

21 mei om 22:10
Laatste update: 21 mei om 22:19

Feyenoord heeft concreet contact gezocht met FC Versailles voor de diensten van Chris-Kévin Nadje. Volgens 1908.nl hebben de Rotterdammers zelfs al een openingsbod neergelegd bij de Franse club van het derde niveau.

De 22-jarige Nadje heeft Ivoriaanse roots en speelt vooral als verdedigende middenvelder. Feyenoord heeft hem intensief gevolgd en is overtuigd van zijn kwaliteiten. De Rotterdammers hebben dan ook een openingsbod uitgebracht, maar de verwachting is dat die wordt afgeslagen. Feyenoord wil met Nadje anticiperen op een mogelijk vertrek van Ramiz Zerrouki of Mats Wieffer. Ook Hellas Verona, Charleroi, Farense en Schalke 04 zouden interesse hebben in de middenvelder van 1.90 meter lang, maar Feyenoord heeft de beste papieren.

Nadje begon zijn loopbaan in de jeugd van het Franse RC Lens. Na avonturen bij EFAFC en Stade Laval trok hij begin dit seizoen naar Versailles. Daar speelde hij 32 duels, waarin hij zeven keer scoorde en twee assists gaf. In Versailles speelde Nadje nog regelmatig samen met Jeremain Lens. De Nederlander gaf aan dat hij na dit seizoen stopt met voetballen.

De hoogte van het openingsbod van Feyenoord is niet bekend. Of Wieffer deze zomer gaat vertrekken bij de Rotterdammers is ook nog maar de vraag. Door een blessure mist hij het EK en kan hij zich dus niet in de kijker spelen bij grotere clubs. Eerder dit seizoen werd Wieffer in de Spaanse media gelinkt aan een overstap naar Atlético Madrid en FC Barcelona.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝘎𝘰𝘥 𝘍𝘪𝘳𝘴𝘵 † (@k.nadje17)