'Ajax-target Ethan Mbappé vertrekt bij PSG en lijkt op weg naar Lille'

'Ajax-target' Ethan Mbappé vertrekt bij PSG, 'Amsterdammers lijken mis te grijpen'

22 mei om 10:10
Laatste update: 22 mei om 11:32

Fayza Lamari, de moeder van Kylian en Ethan Mbappé, bevestigt dat haar zoons allebei vertrekken bij Paris Saint-Germain. Ajax zou geïnteresseerd zijn in laatstgenoemde, maar het talent lijkt hard op weg naar Lille OSC.

Het vertrek van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain is al een tijdje geen geheim meer. De aanvaller van de Parijzenaren is hard op weg naar Real Madrid. Broertje Ethan volgde Kylian een aantal jaar geleden naar de Parijzenaren. Dat lijkt dit keer niet te gebeuren. Het zeventienjarige talent gaat wel vertrekken bij de Franse kampioen. Ajax zou in de markt zijn voor de middenvelder, maar de Amsterdammers kunnen rekenen op concurrentie.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

"Is er sprake van emotie? Natuurlijk", reageert Lamari tegenover de pers. "Allebei mijn kinderen vertrekken bij de club. Het waren zeven mooie jaren. Die jaren waren magisch. Parijs is magisch." Als er gevraagd wordt naar de nieuwe bestemming van Kylian reageert Lamari scherp. "Dat weten jullie toch al?"

Ethan Mbappé is volgens Foot Mercato hard op weg naar Lille. Maandag meldde Le Parisien nog dat Ajax ook in de markt is voor het talent, net als Borussia Dortmund en Queens Park Rangers. De Amsterdammers lijken dus mis te grijpen.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: