Borussia Mönchengladbach heeft interesse in PSV-target Wanner

'PSV krijgt concurrentie vanuit Duitsland in strijd om handtekening Wanner'

23 mei om 10:48
Laatste update: 24 mei om 09:28

Borussia Mönchengladbach heeft interesse om Paul Wanner op huurbasis over te nemen van Bayern München, zo meldt Sky Sport-journalist Florian Plettenberg. Ook PSV is in de markt voor de handtekening van de achttienjarige Duitser, maar er is veel concurrentie. 

Volgens Plettenberg is Borussia Mönchengladbach 'erg geïnteresseerd' in een huurdeal. Er is al navraag gedaan bij Bayern München. Er zijn echter meerdere teams geïnteresseerd in de middenvelder, die wordt gezien als een van de grootste talenten van Bayern. Er is nog geen beslissing genomen over de toekomst van Wanner, maar er zullen snel gesprekken plaatsvinden tussen de betrokken partijen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Bayern München staat ervoor open om Wanner ook komend seizoen uit te lenen aan een andere club. Afgelopen seizoen werd het talent verhuurd aan SV Elversberg, een club op het tweede niveau in Duitsland. Hij speelde 28 wedstrijden en was goed voor zes doelpunten en vier assists. Wanner staat nog tot de zomer van 2027 onder contract bij Bayern München. Eerder kwam al naar buiten dat PSV concreet is voor Wanner.