Feyenoord nadert akkoord met Nadje

'Feyenoord dicht bij zomeraanwinst: onderhandelingen in vergevorderd stadium'

23 mei om 12:07

Feyenoord en de beoogde zomeraanwinst Chris-Kévin Nadje zijn bijna persoonlijk akkoord over een transfer. Volgens 1908.nl zijn ook de onderhandelingen tussen de Rotterdammers en zijn club FC Versailles in een ‘vergevorderd stadium’. 

De Rotterdammers hebben inmiddels goede hoop dat de deal rondkomt en dat de 22-jarige middenvelder snel aan zal sluiten bij de selectie. In een eerder stadium waren ook Hellas Verona, Charleroi, Farense en Schalke 04 geïnteresseerd, maar die clubs leggen het af tegen het Champions League-voetbal dat Feyenoord kan bieden. Nadje is zelf ook overtuigd van het plan dat de Rotterdammers bij hem neerleggen.

Nadje begon zijn loopbaan in de jeugd van het Franse RC Lens. Na avonturen bij EFAFC en Stade Laval trok hij begin dit seizoen naar Versailles. Daar speelde hij 32 duels, waarin hij zeven keer scoorde en twee assists gaf. Nadje is door zijn 1.90 meter een opvallende verschijning op het middenveld van de Franse ploeg.

Eerder deze week werd al bekend dat Feyenoord een openingsbod heeft neergelegd bij Versailles. Het is niet bekend hoe hoog dat bedrag is. Nadje heeft nog een contract tot de zomer van 2025. Feyenoord zou in de Fransman met Ivoriaanse roots een vervanger zien voor Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki. Eerder werd ook Anis Hadj-Moussa al vastgelegd voor komend seizoen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Football Club de Versailles (@fcversailles)