Voorspel de winnaar van Manchester United - Manchester City voor 50x je inleg

Weer Manchester Derby in finale FA Cup: voorspel de winnaar voor 50x je inleg!

25 mei om 10:00
Laatste update: 25 mei om 07:15

ADVERTORIAL - Zaterdag staat de finale van de FA Cup op het programma. Net als een seizoen geleden nemen Manchester City en Manchester United het tegen elkaar op. TOTO staat klaar met een actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer je de juiste winnaar voorspelt van dit duel!

Zo werkt de actie van TOTO

TOTO biedt bij deze finale een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning de club van jouw keus. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Manchester City of Manchester United in de finale van de FA Cup.
4. Wint de ploeg van jouw keus? Dan ontvang je 50 euro!

Feest voor Ten Hag of Guardiola?

Een week geleden mocht Manchester City al feest vieren. The Citizens wisten voor de vierde keer op rij beslag te leggen op de landstitel en dat was reden voor een groot feest. Dat feest zou zaterdag kunnen worden verlengd, wanneer er net als vorig seizoen (2-1) van United wordt gewonnen in de finale van de FA Cup.

Voor Erik ten Hag lijkt de finale van de FA Cup een do or die wedstrijd. De Nederlandse manager staat onder druk in Manchester en een overwinning zou die druk wellicht helemaal weg kunnen nemen. De laatste keer dat The Mancunians van City wonnen dateert van 14 januari 2023. Lukt dat nu weer?

Bij deze kraker stelt TOTO ook de Vroege Uitbetaling beschikbaar! Lees in de Lees Meer-blokken alles over deze nieuwe functionaliteit!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust