PSV brengt bod uit op Saito

'PSV heeft 'verregaande interesse' en brengt openingsbod uit op Saito'

24 mei om 06:45

PSV heeft zijn oog laten vallen op Koki Saito, meldt RTV Rijnmond. Er ligt al een openingsbod uit Eindhoven op tafel voor de 22-jarige buitenspeler, die gehuurd wordt door Sparta Rotterdam.

Saito speelde de afgelopen twee seizoenen voor Sparta, dat hem huurde van Lommel SK. Lommel is onderdeel van de City Football Group en dus zal PSV daar zaken mee moeten doen. Donderdagavond speelde de Japanner zijn laatste wedstrijd voor De Kasteelclub. Sparta verloor de halve finale van de play-offs voor Europees voetbal met 3-1 van FC Utrecht.

Naar verluidt is de interesse van PSV in Saito 'verregaand'. Er zou al een eerste bod zijn uitgebracht, al is de hoogte hiervan niet bekend. Duidelijk is wel dat PSV met een miljoenensom over de brug moet komen. De City Group zit hoog in de boom voor Saito, klinkt het. PSV lijkt op meerdere paarden te wedden, aangezien ook Excelsior-smaakmaker Couhaib Driouech nog in beeld is.

Wegens een hamstringblessure lag Saito er een groot deel van het seizoen uit. Hij kwam nog tot 21 optredens in de Eredivisie en daarin was hij goed voor drie goals en vijf assists.