Stokkers kende zware periode bij Go Ahead Eagles

'Onbeschrijfelijk' gevoel na Go Ahead-zege: 'Ik kon amper wandelen'

24 mei om 09:09

Finn Stokkers heeft naar eigen zeggen een zware tijd achter de rug. Aan het begin van het seizoen had hij nog moeite met lopen, donderdagavond kon hij eindelijk weer juichen: Stokkers maakte tegen NEC de 1-1 en is er medeverantwoordelijk voor dat Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs voor Europees voetbal staat. Na afloop van het duel met NEC is de aanvaller openhartig voor de camera van ESPN.

"Ik loop heel het seizoen te worstelen met mijn gesteldheid, de eerste drie weken kon ik amper wandelen. En ik had een oogblessure die heel veel hersteltijd vergde", is Stokkers open over zijn blessureleed. Na lang herstellen en een seizoen met pieken en dalen, kon Stokkers donderdag eindelijk weer belangrijk zijn voor Go Ahead. "Hier heb ik naartoe gewerkt. Als je het dan in dit soort wedstrijden mag doen, dan is dat het allemaal waard geweest. Dit is bijna onbeschrijflijk, voor dit soort wedstrijden doe je het."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Go Ahead Eagles

  • logo

    Fortuna Sittard

Ook aanvoerder Bas Kuipers was dolblij voor zijn teamgenoot, die voor het eerst sinds zijn terugkeer wist te scoren. "Zijn verhaal is wat zwaarder dan hij nu doet voorkomen. Ik heb heel veel respect voor hem, dit is een beloning voor hoeveel hij heeft gestreden en gedaan. Ik vind dat we echt een goede pot speelden. Toen we 1- 0 achter kwamen, was ik wel bang, maar gelukkig hebben we Finn nog achter de hand", aldus Kuipers.

Beluister hieronder #DoneDeal met al het transfernieuws uit binnen- en buitenland!