Lang ziet vurige wens jaar na dato alsnog in vervulling gaan bij PSV

Lang ziet wens waarvoor hij 50 duizend euro wilde dokken alsnog in vervulling gaan

24 mei om 20:52

Noa Lang gaat volgend seizoen met rugnummer 10 spelen bij PSV. De aanvaller had direct na zijn komst zijn zinnen al gezet op dat nummer, maar speelde afgelopen seizoen met 7 op zijn rug.

Toen Lang vorig seizoen naar PSV kwam, wilde hij direct nummer 10 in beslag nemen. Dat kon echter niet: PSV had dat nummer in die tijd al toegezegd aan Xavi Simons. Toen de aanvallende middenvelder annex aanvaller later de veelbesproken overstap maakte naar Paris Saint-Germain, mocht Lang nog steeds niet met 10 spelen.

Lang was bereid om alle fans te compenseren die een shirt van hem met nummer 7 hadden gekocht. Dat had hem zo'n 50 duizend euro gekost. PSV stak daar echter een stokje voor, omdat de club niet alle fans op korte termijn een nieuw shirt kon geven.

Nu gaat de vurige wens van Lang dus alsnog in vervulling. Hij neemt nummer 10 over van Malik Tillman. Het is niet duidelijk met welk cijfer de Amerikaan komend seizoen op zijn rug zal spelen door deze verandering. Feit is in ieder geval dat 7, het oude nummer van Lang, nu weer vrij is om te vergeven.