United plant gesprekken met entourage van Thomas Frank

'Man United plant gesprekken met entourage van mogelijke Ten Hag-opvolger'

24 mei om 22:30

Manchester United en vertegenwoordigers van Thomas Frank gaan binnenkort met elkaar om de tafel zitten. Dat meldt The Telegraph vrijdagavond. De Deense manager van Brentford is bij United in beeld om Erik ten Hag op te volgen. 

Diverse Engelse media maakten vrijdag bekend dat Ten Hag aan de vooravond van zijn United-ontslag staat. De Nederlander gaat komende zondag nog proberen om ten koste van Manchester City de FA Cup te winnen, maar daarna is het klaar, zo klinkt het. 

Ondertussen zit United niet stil. The Telegraph meldde in eerder stadium al dat Frank in beeld is, maar nu is duidelijk dat ontmoetingen op de agenda staan. Of de Deense trainer daarbij zelf ook aanwezig is, is niet duidelijk. 

De vijftigjarige Frank is sinds oktober 2018 werkzaam bij Brentford. Met The Bees eindigde hij dit jaar op de zestiende plek in de Premier League. Mocht Frank daadwerkelijk aan het roer komen te staan op Old Trafford, dan zal hij zich uitsluitend gaan focussen op het team. Technische zaken worden opgepakt door Dan Ashworth (sportdirecteur) en Jason Wilcox (technisch directeur). 

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: