'Tuchel wees Bayern af door toezegging United'

'Tuchel wees Bayern af door toezegging van Manchester United'

25 mei om 09:12

Thomas Tuchel verwacht de nieuwe manager van Manchester United te worden. Dat is althans de overtuiging bij Bayern München, weet BILD. Dat zou slecht nieuws betekenen voor Erik ten Hag.

Hoewel de Nederlandse manager er zelf vooralsnog van uitgaat dat hij ook komend seizoen werkzaam is op Old Trafford, schreven Britse media al dat het doek zal vallen na de FA Cu-finale tegen Manchester City van zaterdag. Ook Tuchel zou al op de hoogte zijn van een aanstaand ontslag van Ten Hag.

De voormalig coach van Borussia Dortmund, Chelsea en Paris Saint-Germain liet de onderhandelingen met Bayern München bewust klappen, zo is volgens BILD de overtuiging bij Der Rekordmeister. Hij zou van Manchester United al de toezegging hebben gekregen dat hij Ten Hag mag opvolgen.

Britse media scrhreven ook dat Tuchel in beeld is bij United, maar The Mancunians zouden de knoop nog niet hebben doorgehakt. Onder meer Kieran McKenna (Ipswich Town), Thomas Frank (Brentford), Mauricio Pochettino (clubloos) en Graham Potter (clubloos) worden ook genoemd.