FC Utrecht en FC Twente willen Younes Namli

'Namli maakt indruk: middenvelder in belangstelling van traditionele top-drie'

25 mei om 17:09
Laatste update: 25 mei om 17:19

Younes Namli staat in de belangstelling van FC Utrecht, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Revien Kanhai in gesprek met Voetbal International. De PEC Zwolle-smaakmaker zou ook hoog op de lijst staan bij FC Twente.

"Younes is inderdaad onder meer in beeld bij FC Utrecht en FC Twente", bevestigt Kanhai. "En zo zijn er nog wel meer clubs in binnen- en buitenland waarmee we in contact zijn", stelt de zaakwaarnemer.

In welke categorie men moet denken lijkt Kanhai ook te verklappen. "Younes staat op de radar bij clubs uit de traditionele top-drie van de Eredivisie. Binnenkort zal duidelijk worden waar hij zijn carrière gaat voortzetten. Younes zelf is er in ieder geval op gebrand zich bij een grotere club te bewijzen. Het allerliefst op het hoogste niveau. Hij wil bewijzen dat hij de ervaring, de kwaliteiten en het vertrouwen heeft om ook in de top van Nederland te kunnen spelen."

Namli is in Zwolle in het bezit van een aflopend contract en kan dus binnenkort transfervrij worden overgenomen door één van de gegadigden.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: