Mooie woorden voor Ten Hag bij United: 'Hij had alles goed, hij verdient dit'

Ten Hag ontvangt complimenten vanuit United-selectie: 'Hij had alles goed'

25 mei om 18:42
Laatste update: 25 mei om 19:37

Bruno Fernandes heeft zich uitgesproken over Erik ten Hag. De captain van Manchester United vindt dat zijn manager de FA Cup-winst verdient, al wil hij zich niet uitspreken over de toekomst van Ten Hag.

United versloeg Manchester City zaterdag met 1-2, waardoor het alsnog een prijs overhoudt aan een verder teleurstellend seizoen. Na afloop wordt Fernandes bij de BBC gevraagd naar Ten Hag, die onder vuur ligt op Old Trafford. "We weten dat de manager te veel onder de loep is genomen. Maar dat hoort bij Manchester United. De Spelers, de staf: iedereen heeft daar last van. De manager heeft ervaring genoeg om dat te weten."

"Hij verdient deze FA Cup-overwinning. Iedereen verdient het: de staf, de directie en de spelers", vervolgt Fernandes, die in gesprek met ITV Sport ook gevraagd wordt naar Ten Hag. "Hij zat bij alles aan het rechte eind vandaag. Hij bereidt elke wedstrijd goed voor. Soms werkt het, soms niet. Deze wedstrijd ging over compact zijn en druk uitoefenen tussen de linies en over het tonen van passie."

Fernandes wil echter niet zeggen wat hij vindt van een mogelijk ontslag van Ten Hag. "We willen dit nu gewoon vieren. We willen gewoon genieten van dit moment, samen met alle fans en de staf, inclusief de manager. Het is niet aan mij om te beslissen over de toekomst van de manager. Ik ben maar een voetballer."

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: