Daily Mail: geen Liverpool, mogelijk wel andere Premier League-move voor Hancko

Daily Mail: geen Liverpool, mogelijk wel andere Premier League-move voor Hancko

25 mei om 22:10
Laatste update: 25 mei om 22:12

Dávid Hancko staat op de verlanglijst van Leicester City, zo meldt The Daily Mail. The Foxes zouden overwegen om een bod uit te brengen op de verdediger van Feyenoord, terwijl een hereniging met Arne Slot bij Liverpool niet in de lijn der verwachting ligt.

The Daily Mail weet dat Hancko in de wandelgangen wordt gelinkt aan een transfer naar Liverpool, nu Slot de overstap heeft gemaakt naar Anfield. De Slowaak heeft ook aangegeven dat hij openstaat voor een transfer naar de club. The Reds zouden echter zoeken naar een jongere verdediger. Hancko kan daarentegen wel rekenen van belangstelling van Leicester, zo klint het.

De Premier League-promovendus zou zelfs overwegen om een bod neer te leggen bij Feyenoord. Hoeveel Leicester overheeft voor Hancko, wordt nog niet duidelijk. Duidelijk is in ieder geval dat Leicester komende zomer zijn selectie wil vernieuwen. Hancko heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2028.

De kans is levensgroot dat Hancko komende zomer vertrekt bij Feyenoord. De linksbenige verdediger staat bij verschillende clubs in the picture, nadat hij opnieuw een erg sterk seizoen heeft gedraaid in De Kuip. Normaal gesproken krijgt Hancko komende zomer ook de kans om zich met Slowakije in de kijker te spelen op het EK.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: