The Athletic: United heeft nog géén knoop doorgehakt over lot van Ten Hag

The Athletic: United heeft nog géén knoop doorgehakt over lot van Ten Hag

25 mei om 23:32
Laatste update: 26 mei om 20:46

Manchester United heeft nog géén knoop doorgehakt over het lot van Erik ten Hag, zo verzekert The Athletic. De clubleiding van The Red Devils zal eerst een analyse van het afgelopen seizoen maken, voordat er een beslissing valt.

Sommige Engelse media, waaronder The Guardian, wisten het al zeker: Ten Hag is na dit seizoen geen manager van Manchester United meer. The Athletic spreekt dat tegen: volgens het kwaliteitsmedium gaat de nummer acht van de Premier League volgende week een analyse van het afgelopen seizoen maken. Daarna wordt er bepaald wat er met Ten Hag gebeurt.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

Feit is wel dat United alvast contacten heeft uitstaan, voor het geval dat het doek zou vallen voor Ten Hag. Het is geen geheim dat Kieran McKenna één van de kandidaten is op Old Trafford. De manager van Ipswich Town zou zelf ook wel oren hebben naar een terugkeer bij United, waar hij eerder al als assistent werkzaam was.

Ten Hag legde zaterdag beslag op de FA Cup met Manchester United, waardoor zijn toekomst weer het onderwerp van gesprek is. United wist knap af te rekenen met stadsgenoot Manchester City in de finale.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: