Perez hekelt FC Utrecht-fans

Felle Perez wijst naar Utrecht-fans na staking: 'Karma is een bitch'

26 mei om 20:22
Laatste update: 26 mei om 20:22

Kenneth Perez is kraakhelder na de gelijkmaker van Go Ahead Eagles. 'Karma is een bitch', zo oordeelt de ESPN-analist fel. In de slotfase, toen FC Utrecht nog op een 1-0 voorsprong stond, werd de play-offwedstrijd ontsierd door supportersrellen.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd ging het helemaal mis in De Galgenwaard. Over en weer werd er met vuurwerk gegooid tussen beide supportersgroepen. Scheidsrechter Allard Lindhout kon niets anders doen dan de wedstrijd staken. Na de staking hield Perez al een fel betoog en vlak voor de start van de verlenging is hij nog niet uitgeraasd. "Die mensen zijn wel bijzonder hoor", zegt hij op ESPN.

"Er staat een volwassen iemand op afstand te vechten met een supporter van Go Ahead. Het is toch niet te geloven...", foetert Perez. "Karma is een bitch." Dertig seconden na de hervatting kwam Go Ahead op 1-1. "Het zijn Utrecht-supporters die hier trammelant maken en Go Ahead komt op 1-1. Doe dan niets... Als het spannend wordt, houd alsjeblieft op. De gelijkmaker van Go Ahead is terecht."

Utrecht en Go Ahead gaan verlengen. De winnaar van de finale mag zich melden in de tweede voorronde van de Conference League. Door een rode kaart voor Oscar Fraulo speelt Utrecht met tien man.