Feyenoord strikt Julián Carranza

'Feyenoord heeft bijna beet en gaat zaken doen met Philadelphia'

26 mei om 21:07

Feyenoord heeft een bod neergelegd bij Julián Carranza. Volgens 1908 'hangt een transfer in de lucht'. De 24-jarige spits moet overkomen van Philadelphia Union.

Eerder dit weekend werd duidelijk dat Feyenoord contact had gelegd met de entourage van Carranza. Inmiddels ligt er een concreet aanbod op tafel. Naar verluidt hebben de Rotterdammers de wens om over drie spitsen te beschikken. Momenteel heeft Feyenoord in de punt van de aanval Santiago Gimenez en Ayase Ueda onder contract staan.

Carranza ligt nog tot het einde van dit kalenderjaar vast bij Philadelphia. Feyenoord wil een zomerse transfers aangaan en zal in dat geval een kleine transfersom moeten betalen aan de nummer acht van de Major Soccer League. De Stadionclub zou Carranza al over een paar weken willen presenteren.

De spits begon zijn carrière in Argentinië en trok in 2019 naar de Verenigde Staten. Daar speelde hij bij Inter Miami CF. Sinds de zomer van 2022 staat hij onder contract bij Philadelphia. Carranza scoorde dit seizoen tot dusver zes keer in twaalf competitiewedstrijden.