Arsenal heeft Bijlow in het vizier

The Telegraph: Arsenal houdt rekening met exit en richt pijlen op Bijlow

26 mei om 22:11
Laatste update: 26 mei om 23:22

Arsenal heeft Justin Bijlow nadrukkelijk in het vizier, meldt The Telegraph. De Feyenoord-doelman geldt als een van de belangrijkste kandidaten om met David Raya te concurreren, nu Aaron Ramsdale op een vertrek uit Noord-Londen afstevent.

Het afgelopen seizoen had Arsenal op papier twee gelijkwaardige keepers. Manager Mikel Arteta koos afwisselend voor Raya en Ramsdale, maar aan het einde van het seizoen won Raya de concurrentiestrijd definitief. Ramsdale geniet onder meer interesse van Newcastle United en de kans is aannemelijk dat hij zijn laatste duel voor The Gunners heeft gekeept.

Om die reden speurt Arsenal op de markt naar een nieuwe sluitpost, die kan concurreren met Raya om een plek onder de lat. Het Engelse medium schrijft dat Bijlow een van de namen op de lijst is. Het is onduidelijk hoeveel de Oranje-international moet kosten, al is het in elk geval lager dan het prijskaartje dat Feyenoord vorig jaar op hem plakte. Toen werd de waarde van Bijlow getaxeerd op een kleine 25 miljoen euro.

Bijlow heeft door blessureleed een groot deel van het afgelopen Eredivisie-seizoen gemist. Wel zit hij bij de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK.