'Naam van volgende trainerskandidaat valt: Feyenoord voerde gesprek met Deen'

'Feyenoord is ver met Deense succestrainer in zoektocht naar opvolger Slot'

26 mei om 23:13
Laatste update: 26 mei om 23:22

Feyenoord is dicht bij een akkoord met Sparta Praag-trainer Brian Priske, zo meldt het Deense Tipsbladet. Volgens het medium staat de coach 'op het punt' om de overstap naar Rotterdam te maken.

Door het vertrek van Arne Slot naar Liverpool moet Feyenoord op zoek naar een nieuwe trainer. In de wandelgangen is de naam van Priske al gevallen in Rotterdam, maar zondag komt het Deense Tipsbladet met groot nieuws: Priske zou 'dicht bij' een akkoord met Feyenoord zijn, zo klinkt het stellig.

Tipsbladet heeft ook contact gezocht met Priske zelf over het Feyenoord-nieuws. De coach wenste echter niet te reageren. Verder worden er geen details genoemd over de aanstaande Feyenoord-move van Priske.

Priske heeft bij Sparta Praag nog een contract dat tot medio 2026 loopt. Dit seizoen werd de Deen kampioen van Tsjechië met de club, ten koste van Slavia Praag. Bij Royal Antwerp was Priske, die de voorganger van Mark van Bommel is, daarvoor werkzaam.

1908 nuanceert het nieuws rondom Priske overigens. Feyenoord heeft zou volgens dat medium wel een gesprek gevoerd met de coach, maar van een aanbieding of akkoord is nog geen sprake. Feit is volgens 1908 in ieder geval dat de oefenmeester op de kandidatenlijst van Feyenoord prijkt.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: