Nieuwe Feyenoord-trainer wordt hoe dan ook buitenlander

'Nieuwe Feyenoord-trainer hoe dan ook een buitenlander, Sahin niet meer in beeld'

27 mei om 09:30

De nieuwe trainer van Feyenoord wordt hoe dan ook geen Nederlander. Dat meldt 1908, dat evenals Voetbal International bevestigt dat Brian Priske hoog op de kandidatenlijst met mogelijke Arne Slot-opvolgers staat. 

Het regende geruchten toen duidelijk werd dat Slot zou vertrekken naar Liverpool. Eén van de namen die ronding in Rotterdam, was die van Dick Schreuder. De trainer van CD Castellon komt niet naar Rotterdam. Er staan immers alleen nog maar buitenlandse trainers op de lijst met kandidaten. 

Die lijst wordt ondertussen korter en korter. Er wordt komend weekend duidelijkheid verwacht vanuit Rotterdam. Of Priske dan wordt gepresenteerd, zal nog moeten blijken. De Deen is gepolst voor de job, maar heeft nog geen officiële aanbieding ontvangen. Feyenoord en Priske verkeren volgens 1908 in een 'oriënterende, aftastende' fase. 

De naam van Nuri Sahin, oud-speler van de club en vandaag de dag assistent-trainer van Borussia Dortmund, lijkt te zijn afgevallen. Mocht Feyenoord daadwerkelijk in zee gaan met Priske, dan wordt hij de eerste buitenlandse trainer van Feyenoord sinds Gunder Bengtsson, die tussen december 1989 en maart 1991 aan het roer stond in De Kuip.