Sint Truiden-speler Mathias Delorge gelinkt aan Feyenoord

'Feyenoord gelinkt aan Jupiler Pro League-talent, nieuwe trainer speelt grote rol'

27 mei om 11:18
Laatste update: 27 mei om 15:05

Feyenoord houdt naast  Omari Hutchinson (Chelsea), Chris Kevin-Nadje (Versailles) en Julían Carranza (Philadelphia Union) ook Mathias Delorge van Sint-Truiden in de gaten. Dat meldt Voetbal International. De verwachting is dat de Rotterdammers wachten op een nieuwe trainer.

Voetbal International meldt maandag het nieuws dat in Denemarken al gebracht werd: Feyenoord is geïnteresseerd in de diensten van Brian Priske. De onduidelijkheid over het trainerschap bij de Rotterdammers zorgt ervoor dat er nog niet veel uitlekt wat betreft het aantrekken van spelers. Eerder passeerden spelers als Hutchinson, Kevin-Nadje en Carranza de revue. Delorge kan aan dat rijtje toegevoegd worden, meldt VI.

De linksbenige nummer zes, die ook op acht uit de voeten kan, is pas negentien jaar en speelt voor Sint-Truiden. Delorge heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Belgische club. Dit seizoen kwam de 1,89 lange spelverdeler tot veertig duels verdeeld over de Jupiler Pro League en de play-offs van de Jupiler Pro League voor Europees voetbal. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij vijf assists.

Naast de komst van Anis Hadj Moussa en de waarschijnlijke komst van Gijs Smal gebeurt er nog weinig op de transfermarkt voor Feyenoord. De mogelijke aanstelling van Priske kan daar verandering in brengen. Het feit dat er weinig uitlekt rondom de Rotterdammers heeft volgens VI alles te maken met het vinden van een opvolger voor de naar Liverpool vertrokken Arne Slot.

Bekijk hieronder de nieuwste #Donedeal met alles over de plannen van Farioli in Amsterdam, Feyenoord, PSV, FC Twente, Memphis en nog veel meer: