Feyenoord-target Rodríguez bevestigt gesprekken met Girona

Feyenoord-target bevestigt: 'Ben in verregaande onderhandeling met een club'

27 mei om 17:55

Luciano Rodríguez is in verregaande onderhandeling met Girona. Dat laat de aanvaller zelf weten in gesprek met het Uruguayaanse 100% Deporte. Het eerder geïnteresseerde Feyenoord lijkt daarom definitief achter het net te vissen. 

"Het is inderdaad waar dat er gesprekken zijn met Girona. We zijn in verregaande onderhandelingen. De overstap is nu erg dichtbij", vertelt een trotse Rodríguez tegenover het Uruguayaanse medium. Eerder gingen er al geruchten over mogelijke gesprekken met Girona. De Spaanse stuntploeg is verzekerd van een Champions League-ticket voor komend seizoen en het team is onderdeel van de kapitaalkrachtige City Group.

Voor Feyenoord betekenen de onderhandelingen met Girona een definitieve streep door de komst van de aanvaller van Liverpool Montevideo. Vorig jaar zomer en afgelopen winter waren de Rotterdammers nadrukkelijk in de markt voor Rodríguez en werden er meerdere gesprekken gevoerd, maar van een definitief akkoord kwam het net niet. Voor de komende transferperiode werd Feyenoord nog niet gelinkt aan de Uruguayaan en dat lijkt nu ook niet meer te gaan gebeuren.

De twintigjarige Rodríguez heeft nog een contract bij Liverpool Montevideo tot december 2027. Feyenoord weigerde afgelopen winter akkoord te gaan met de eis van vijftien miljoen euro en zeventig procent van de transferrechten die de Uruguayaanse club stelde voor een transfer van de aanvaller. De City Group en Girona zouden hier volgens Uruguayaanse media wel mee akkoord willen gaan.

Beluister hieronder #DoneDeal met al het transfernieuws uit binnen- en buitenland!