Perez laakt uitspraak Ten Hag: 'Hij is uit de bocht gevlogen'

Perez laakt uitspraak Ten Hag: 'Hij is uit de bocht gevlogen'

28 mei om 00:11

Kenneth Perez is niet helemaal te spreken over het interview van Erik ten Hag met Voetbal International. De aanleiding daarvoor is de uitspraken die de trainer van Manchester United deed over Marc Overmars, met wie hij zelf succesvol samenwerkte bij Ajax. Volgens Ten Hag zou Ajax Overmars 'schandalig' hebben behandeld, iets waar Perez zich niet in kan vinden, zo geeft hij aan bij Voetbalpraat.

"Voor een toptrainer is hij bijna uit de bocht gevlogen", stelt Perez. Op de vraag welke uitspraak hij te ver vond gaan, heeft de Deen een duidelijk antwoord. "Over Overmars, dat vond ik uit de bocht vliegen. Dat Ajax vooral schandalig is omgegaan met Overmars. Het is natuurlijk wel een klein beetje de andere kant op", oordeelt Perez over de voormalig technisch directeur van de Amsterdammers, die wegens grensoverschrijdend gedrag vertrok uit de Johan Cruijff ArenA.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Ten Hag sprak uit dat Ajax niet goed gehandeld heeft met betrekking tot Overmars. "Het vertrek van hem was killing voor de club. Ik blijf erbij dat ik het schandalig vind wat ze Overmars hebben aangedaan. Vanuit clubperspectief was het ook zó dom hoe ze dat hebben aangevlogen, door hem direct voor de bus te gooien", Ten Hag uit tegenover het medium.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje in aanloop naar de definitieve selectie van Oranje: