Messi in Bad Boys-trailer

Buitenspel: Messi schittert in trailer van wereldberoemde Bad Boys-film

28 mei om 13:43
Laatste update: 28 mei om 13:55

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Messi verschijnt in Bad Boys-trailer
Lionel Messi, die sinds kort furore maakt in het shirt van Inter Miami, laat zijn gezicht zien in de teaser van de vierde Bad Boys-film. De wereldberoemde trilogie krijgt een vierde deel: Ride or Die. Het (voorlopig) laatste deel lijkt helemaal af en is vanaf 7 juni ook in de Nederlandse bioscopen te bewonderen. Acteurs Will Smith en Martin Lawrence spelen opnieuw hoofdrollen als de agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett.

NBA-superster Jimmy Butler figureert daarnaast prominent in de gloednieuwe trailer. Hij is dus niet de enige superster die te zien is. Net als Butler wil Messi een 'Bad Boy' worden én spreekt de Argentijnse superster zelfs een woordje Engels. Van de agenten krijgt hij echter nul op het rekest.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bad Boys (@badboys)