PSG doet monsterbod op Kvaratskhelia

'PSG wil transfermarkt op gang helpen en stuurt bod van 100 miljoen naar Italië'

28 mei om 18:29

Mamuka Jugeli, zaakwaarnemer van Khvicha Kvaratskhelia heeft laten weten dat Paris Saint-Germain een bod heeft uitgebracht op de Georgiër. Volgens Gianluca Di Marzio is het zelfs een ware monsterbieding van rond de honderd miljoen euro.

Volgens de agent van Kvaratskhelia ligt er dus een bieding van PSG. "Er is geen interesse van clubs uit Saudi-Arabië, maar er is wel interesse en een bod binnen vanuit Parijs", bevestigde Jugeli tegenover de Italiaanse pers. PSG moet komende zomer op zoek naar een vervanger van Kylian Mbappé, de superster die vertrekt uit Parijs. Kvaratskhelia zou als optie breed gedragen worden binnen de club.

Over het geboden bedrag doen verschillende berichten de ronde in Italië. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat het om een eerste bod van tachtig miljoen euro, terwijl Gianluca Di Marzio al spreekt van een monsterbod van honderd miljoen euro. Voor Kvaratskhelia zal in ieder geval diep in de buidel getast moeten worden, ook omdat hij nog een contract heeft tot de zomer van 2027.

Jugeli vertelt ook dat er geen beslissing over Kvaratskhelia zal vallen voor het EK. "Hij is nu vol gefocust op het historische toernooi dat hij met Georgië gaat spelen. Hij wil daar niet voor afgeleid zijn." De kans is wel aanwezig dat Kvaratskhelia een transfer gaat maken, aangezien Napoli zich niet wist te plaatsen voor Europees voetbal en de club zijn salaris niet wil verhogen tot zijn wensen.