PSV in gesprek met Flamingo over transfer

'PSV al in overleg met transfertarget: huidige club wil 7 tot 8 miljoen voor verdediger'

28 mei om 19:29
Laatste update: 28 mei om 19:48

PSV is inmiddels in gesprek met de entourage van Ryan Flamingo. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De clubleiding van PSV moet wel nog in contact treden met zijn huidige werkgever FC Utrecht.

Flamingo en PSV zouden dinsdag weer overleg hebben gehad over de voorwaarden van een transfer naar Eindhoven. De technische afdeling van de club wil graag snel schakelen, zodat op 1 juli met een zo goed als complete selectie kan worden begonnen aan de voorbereiding. André Ramalho staat op de nominatie om te vertrekken bij PSV en dus is de komst van Flamingo geen overbodige luxe.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

PSV heeft echter nog wel één groot obstakel en dat is FC Utrecht. De huidige club van Flamingo is nog niet gecontacteerd door PSV en er ligt ook nog geen bod op tafel. Utrecht lijkt echter hoog in de boom te gaan zitten en mikt op een bedrag van tussen de zeven en acht miljoen euro voor Flamingo.

De naam van Flamingo wordt al een aantal weken genoemd bij PSV. De Eindhovenaren zijn erg gecharmeerd van de verdediger, vanwege zijn multifunctionele inzetbaarheid. Met Flamingo heeft PSV niet alleen een extra optie voor het centrum, maar ook voor de positie van verdedigende middenvelder.

Eerdere interesse
Ook Voetbal International meldt dat PSV bezig is met de komst van Flamingo. Dit is niet voor het eerst, want in januari zou Utrecht nog een duidelijk 'nee' hebben verkocht aan de kampioen. PSV wil daarom eerst een akkoord met Flamingo en zijn zaakwaarnemer bereiken, alvorens de club aanklopt in de Domstad. Ook hebben de Eindhovenaren nog rekening te houden met interesse uit het buitenland.