Veerman over mogelijke interesse

Veerman staat open voor interesse: 'Elf uur 's avonds neem ik telefoon op'

29 mei om 09:29

Joey Veerman is nuchter onder de interesse in zijn persoon. De PSV-middenvelder denkt niet dat eventuele belangstelling hem tijdens het EK kan afleiden.

De verwachting is dat clubs uit het buitenland deze zomer de portemonnee willen trekken voor Veerman. "Volgens mij is er nog steeds niks concreets bij PSV binnengekomen", zegt hij tegen De Telegraaf. "Het is niet zo, dat ik er tijdens het EK niks over wil horen. Ik ben een heel simpel figuur. Mij kun je altijd bellen. 's Avonds om elf uur neem ik gewoon de telefoon op."

"Ik denk dat ik niet snel afgeleid word in mijn spel", gaat Veerman verder. "Daarvoor vind ik het EK te mooi. Ik hoop zoveel mogelijk minuten te mogen maken en te gaan knallen." De middenvelder, die met PSV kampioen is geworden, geeft aan dat hij de afgelopen weken heeft kunnen bijtanken. "Het seizoen is zeker zwaar, maar als voetballer wil je zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Toen we er Europees uitgingen, gingen we op dinsdag voetbalconditietraining doen. Dat is verschrikkelijk. Dan speel ik liever wedstrijden."

Bondscoach Ronald Koeman maakt woensdag zijn definitieve selectie bekend. Veerman lijkt niet te hoeven vrezen voor zijn plek.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje in aanloop naar de definitieve selectie van Oranje: