PSV hengelt naar de diensten van Ajacied Steur

'PSV probeert Ajax-talent uit de Amsterdamse jeugdopleiding op te pikken'

29 mei om 21:04
Laatste update: 29 mei om 21:48

PSV is nadrukkelijk in de markt voor Ajax-talent Sean Steur. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. De zestienjarige middenvelder speelt in de Onder-17 van de Amsterdammers.

PSV-watcher Rik Elfrink deelt op X, voorheen Twitter, dat PSV hengelt naar de diensten van Steur. De Eindhovenaren proberen hem uit de jeugdopleiding van Ajax weg te halen. De tweebenige centrale middenvelder is één van de sterkhouders van het jeugdelftal van Ajax.

Steur heeft nog geen contract getekend in Amsterdam, hoewel Ajax wel volop heeft geprobeerd om hem vast te leggen. Mocht hij besluiten naar Eindhoven te verkassen, wordt hij herenigd met zijn broer, Roy Steur. PSV is erg tevreden over de 19-jarige doelman, die ook al wedstrijden voor Jong PSV speelde.

Dit seizoen speelde Sean Steur 31 officiële wedstrijden in alle competities. Hierin was hij zeven keer trefzeker en was hij even vaak aangever. Tijdens de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie maakte Steur zelfs zijn debuut voor Jong Ajax.