'PSV toont interesse in De Vrij'

La Gazzetta dello Sport: PSV toont interesse in 62-voudig Oranje-international

29 mei om 15:11
Laatste update: 29 mei om 15:11

PSV heeft zijn oog laten vallen op Stefan de Vrij, zo beweert La Gazzetta dello Sport woensdag. De 62-voudig Oranje-international mag deze zomer vertrekken bij Internazionale.

De Italiaanse kampioen wil de defensie verjongen en daardoor zou De Vrij kunnen vertrekken. De 32-jarige Nederlander kwam dit seizoen geregeld in actie voor Inter, maar een echte basisspeler was hij niet. Zijn contract in Milaan loopt nog één jaar door, tot medio 2025. 

Volgens La Gazzetta dello Sport kan een terugkeer van De Vrij naar Nederland 'niet worden uitgesloten'. 'Sterker nog, PSV zou in hem geïnteresseerd zijn', schrijft de roze sportkrant. Het is geen geheim dat de Eredivisie-kampioen op zoek is naar nieuwe verdedigers. Zeker nu André Ramalho op het punt staat te vertrekken. Het Eindhovens Dagblad liet eerder echter de namen van Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo vallen. Vooral voor die laatste zou PSV concreet zijn.

La Gazzetta noemde onlangs nog een terugkeer naar Feyenoord als mogelijke bestemming voor De Vrij. Dat werd snel tegengesproken door het Algemeen Dagblad. De ervaren mandekker bereidt zich momenteel met Oranje voor op het EK.