Bij TOTO wedden op Dortmund of Real Madrid in de finale van de Champions League

Tweede voor Dortmund of vijftiende voor Real: €50 bij juist voorspelde CL-winnaar!

31 mei om 12:00
Laatste update: 31 mei om 11:04

ADVERTORIAL - Zaterdagavond staat de finale der finales op het programma. Op Wembley nemen Borussia Dortmund en Real Madrid het tegen elkaar op in de finale van de Champions League. TOTO heeft een fraaie welkomstactie in petto voor nieuwe deelnemers (24 jaar en ouder). Pak nu 50 euro wanneer jouw gekozen team wint!

Zo werkt de actie van TOTO

TOTO biedt bij deze finale een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning de club van jouw keus. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Borussia Dortmund of Real Madrid in de finale van de Champions League.
4. Wint de ploeg van jouw keus? Dan ontvang je 50 euro!

Tweede voor Dortmund of vijftiende voor Real?

Als we naar het aantal gewonnen Champions Leagues kijken, dan doet De Koninklijke zijn bijnaam eer aan. Real Madrid spant de kroon wat betreft gewonnen finales. De teller staat momenteel op veertien en de simpele rekensom maakt dat een overwinning op Wembley betekent dat ook nummer vijftien in de wacht wordt gesleept. Met die boodschap liepen de spelers van Real al op hun shirt na de van Bayern gewonnen halve finale.

Dortmund is de verrassing van dit Champions League-seizoen. Die Borussen kunnen voor de tweede keer ooit het miljardenbal winnen. De eerste en laatste keer dat dit Dortmund lukte, dateert uit 1997. In 2013 speelden de Duitsers ook een finale op Wembley, maar toen werd van Bayern München verloren. Arjen Robben was destijds de plaaggeest. Lukt het nu wel tegen Real Madrid?

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust