Van der Sar blikt terug op X: 'Dat was het grootste voorrecht uit mijn leven'

'Het dienen van Ajax was een van de grootste voorrechten van mijn leven'

30 mei om 13:25

Edwin van de Sar kijkt in een bericht op X terug op zijn tijd bij Ajax. De oud-doelman en voormalig CEO van de Amsterdammers spreekt van het grootste voorrecht van zijn leven, maar kijkt nu naar nieuwe kansen in de toekomst. 

'Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik aankondigde af te treden als CEO van Ajax', begint de oud-doelman, die een dankwoord uitspreekt voor het warme afscheid dat hij kreeg bij de Amsterdamse club. 'Het dienen van deze club, eerst als speler en later als CEO, is een van de grootste voorrechten van mijn leven geweest', klinkt het vervolgens. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

'Deze periode is gevuld met bijzondere momenten, maar er waren ook uitdagende tijden, die bij elke reis horen. Ik kijk terug op de onvergetelijke herinneringen en de ongelooflijke mensen.' Bij zijn tweet voegt Van de Sar een foto van de prijzen die Ajax onder zijn leiding veroverde.

'Alles prachtig vastgelegd op één foto. De afgelopen periode heb ik de tijd gehad om bij te komen en te reflecteren met mijn familie en vrienden. Het is tijd voor nieuwe avonturen en ervaringen in de nabije toekomst', sluit Van de Sar af. 'Bedankt iedereen.'