Arsenal wil Hartman wegplukken bij Feyenoord

'Arsenal wil Feyenoord-linksback Hartman na revalidatie naar Londen halen'

30 mei om 15:37
Laatste update: 30 mei om 15:45

Arsenal staat op het punt om zich te melden in de strijd om Quilindschy Hartman. Dat meldt The Telegraph donderdagmiddag. De linksback van Feyenoord is op dit moment bezig met revalideren, nadat hij aan het eind van afgelopen seizoen ernstig geblesseerd raakte. 

Arsenal is niet de enige club die interesse heeft in Hartman. De Oranje-international, die het EK in Duitsland vanwege zijn blessure aan zich voorbij moet laten gaan, maakte zelf onlangs bij ESPN bekend dat ook Chelsea hem al een tijdje op de korrel heeft. 

Waar The Blues hem al langer in de gaten houden, zijn de scouts van Arsenal pas recenter onder de indruk van hem geraakt. Ze zien in de Feyenoorder een speler die geschikt is voor het Engelse voetbal. 

De 22-jarige Hartman is momenteel aan het revalideren. Waarschijnlijk keert hij aan het begin van volgend seizoen terug op de velden. Arsenal zal, net als Chelsea, zijn comeback goed in de gaten houden. Mocht hij zich volgend seizoen opnieuw sterk presenteren, dan ligt een Londens bod in het verschiet. 

Hartman heeft bij Feyenoord nog een contract voor twee jaar. De linkervleugelverdediger werkte zich onder de naar Liverpool vertrokken Arne Slot op tot een zeer gewaardeerde basiskracht.

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over de definitieve selectie: