Manchester City houdt situatie Rodrygo in de gaten

'Man City klopt mogelijk aan bij Real voor kind van de rekening bij komst Mbappé'

30 mei om 23:55
Laatste update: 31 mei om 10:14

Manchester City houdt de situatie van Rodrygo Goes nauwlettend in de gaten. Dat meldt het Spaanse MARCA. De Braziliaan wil graag bij Real Madrid blijven, maar de komst van Kylian Mbappé kan mogelijk grote gevolgen voor hem hebben.

City-coach Pep Guardiola zou erg gecharmeerd zijn van de aanvaller van Real Madrid. Verder is het niet honderd procent zeker dat Jack Grealish en Bernardo Silva deze zomer bij de club blijven. De leiding van City houdt daarom de situatie rond Rodrygo nauwlettend in de gaten. De Braziliaan speelde dit seizoen vijftig wedstrijden voor Real. Daarin scoorde hij zeventien keer en bereidde hij negen keer een goal voor.

Voor nu lijkt Real zich echter geen zorgen te hoeven maken, aangezien Rodrygo graag in Madrid wil blijven. Dit kan echter anders worden bij de komst van Mbappé. Met een extra aanvaller van wereldformaat bestaat de kans dat de speeltijd van Rodrygo zal gaan slinken. Vinícius Junior lijkt als aanvaller vaak de voorkeur te krijgen boven zijn landgenoot. City kan mogelijk uitkomst bieden als Rodrygo niet blij meer is bij Real.

Beluister hieronder #DoneDeal met al het transfernieuws uit binnen- en buitenland!